Route

Bekijk hier waar Geulpop is en hoe je er komt.

 


51.443095, 6.164267 weergeven op een grotere kaart


 

Vanuit Eindhoven

Rij vanuit de A67/E34 richting venlo. Neem de afslag 40-Velden richting N271. Sla linksaf bij de nijmeegseweg/N271 en ga verder op de N271. Ga rechtdoor over de rotonde. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en rij richting Lomm. Na 4 kilometer, sla linksaf voor het tankstation en rij richting kerk. Ga voor de kerk linksaf, en neem de 2e afslag naar rechts (maasveldstraat). Rij op de kruising rechtdoor. Probeer een parkeerplaats te vinden in het dorp.

Vanuit Maastricht

Volg de A2 richting Eindhoven. Neem de afslag richting Roermond/Venlo/Nijmegen en voeg in op de A73. Neem de afslag 12-Venlo en voeg in op de A67/E34. Neem de afslag 40-Velden richting N271. Sla linksaf bij de nijmeegseweg/N271 en ga verder op de N271. Ga rechtdoor over de rotonde. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en rij richting Lomm. Na 4 kilometer, sla linksaf voor het tankstation en rij richting kerk. Ga voor de kerk linksaf, en neem de 2e afslag naar rechts (maasveldstraat). Rij op de kruising rechtdoor. Probeer een parkeerplaats te vinden in het dorp.

Vanuit Venlo

Rij naar Velden en ga rechtdoor over de rotonde. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en rij richting Lomm. Na 4 kilometer, sla linksaf voor het tankstation en rij richting kerk. Ga voor de kerk linksaf, en neem de 2e afslag naar rechts (maasveldstraat). Rij op de kruising rechtdoor. Probeer een parkeerplaats te vinden in het dorp.

Openbaar vervoer

Met de trein naar venlo, dan bus lijn 83 richting nijmegen. Uitstappen in Lomm halte spikweien. Loop richting kerk. Ga voor de kerk linksaf, en neem de 2e afslag naar rechts (maasveldstraat). Loop op de kruising rechtdoor. Ga op het einde van de weg links.